[綜合討論] 各位各位, LOL終於有全圖外掛啦

因事出突然, 無CAP圖同SAVE REPLAY, 信不信由你了。

昨日話說同人玩左場, 我其中一名隊友(), 一開波就咁叮個地圖, 起初我以為佢玩野亂叮黑位啦, 之後無理佢, 去打番自己路。

去到中期, 爽既事就黎了, 我地發現佢叮既位唔係亂叮, 而係有目的咁樣係黑位入面叮人, 而且係次次中, 無一次係估錯, 佢叮草叢, 草叢就有人, 我地幾個已經凸登望實地圖, 但真係點都無可能估到係草叢, 對方都未露過出地圖一次, 最勁係佢可以叮出一條敵方行既路出黎, 話我地知敵方宜家點樣行緊, 我地成件事係望住D黑位呆左,係咁狂叮咁樣叮左一條路出黎wo..跟住真係係果個方位出現wo

o <-- 叮
     o o o
o o o o o o
o
如圖所示, 佢係咁樣叮法, 佢完全知道哂敵人所行既路徑

最大最大疑點就係: 條友玩得好廢, 但睇地圖神準, 成件事係好唔平衡= =

總括以上, 我認為宜家已經有LOL全圖外掛, 大家小心D遇到了, 用你既人肉外掛技術擊敗D外掛吧 ;)

-_-什麼消息
我總覺得依個係經驗累積番泥

我不信 除非叫佢放外掛上泥

回復 2# 小八云
咁勁? 狂叮咁樣叮一條路出黎wo..跟住真係係果個方位出現wo

我不信 除非叫佢放外掛上泥
roychin93 發表於 13/2/11 11:15

我唔想隻game咁快死lor.

我成日都敢做...你打到500-600WIN就做到,唔難

我估佢係網吧打,咁岩其他打lol既人坐佢附近又係對家,佢睇人mon姐
80 字節以內
不支持自定義 Discuz! 代碼

回復 6# terrya010100
咁你一定仲未明我講緊乜

好難信架喎..樓主又無圖又無REPLAY =.="
輸唔緊要,最緊要好玩 :)

回復 9# sexcakes
岩丫, 無叫你地信, 你地可以唔信, 同ufo一樣姐, 無人睇到咪當無囉, 我完全理解, 我亦唔會迫你信我

信則有, 不信則無, 冇必要因為呢件事而互相對質, 傷害和氣

回復 7# lalaoush
唔錯, 幾好幻想力, 呢個推論都成立既, 不過機會率細d囉, 汒汒人海, 仲要normal game撞到同一個網吧, 仲要咁岩係隔離mon

回復  lalaoush
唔錯, 幾好幻想力, 呢個推論都成立既, 不過機會率細d囉, 汒汒人海, 仲要normal game撞到同 ...
hihihi123hk 發表於 13/2/11 11:28

唔排除佢特意玩野既可能性 =v=  xd

有人開 live stream 就輕易發生﹐真係有既官網論壇一定好多人講﹐唔會由你發現先。

我相信riot game會解決呢個問題...在下次更新^^!

咁你地贏定輸呀

咁灰!?最好我有人地冇,

陰陰濕濕就可以
THE DON HAS ARRIVE

我相信riot game會解決呢個問題...在下次更新^^!
desmond9999 發表於 13/2/11 12:27

你唔好當左真係有會較好...
有一定已經好多人講緊...

其實dota有外掛唔出奇
呢隻game都好似無防外掛系統
有人整左出黎自用都無人知

回復 19# SniperXD
在lol上開發外掛利益不大
相信沒有那個笨蛋會去做