[綜合討論] 趙信符文全攻速!!

請問有冇人用全攻速符文既趙信1lv時大概有多少攻速???

大技吃穿甲嗎?真係MM先知!
50 字節以內
不支持自定義 Discuz! 代碼

全攻速符文可以將W既減CD效果發揮到最大
但係招大技既威力就一定比唔上帶armor pen
反正攻速靠裝都好容易加上去
唔係打jungle就算啦..

請集中討論 嚴禁罵戰

嘩,原來真係有人講得出佢成世唔會記錯一樣野,咁勁秋呀!
我真係ON9喇,唔係因為記錯野,係因為上中個論壇有個咁ON9既人呀,我真係好ON9呀!
話自己成世唔會記錯野其實要好大勇氣架,我認ON9就可以以後有幾錯講幾錯,你就唔同嘞,你夠薑唔好改野,你成世人有一句記錯野都有人搵番呢個POST來睇架!
大家快D入來留名嘞!
我個BLOG,得閒入來睇下。

因為我想全攻速大概有38%,然後可以出一件攻速裝之後可出防血裝或攻擊裝!!
50 字節以內
不支持自定義 Discuz! 代碼

我真係唔會記錯

多謝各位糾正,小弟記錯..
不過最多咪就係記錯囉,唔使話人ON9既,你話你成世都唔會記錯一次野既我自認ON9, OK?

回復 3# peter016852

全攻速符文 > 可以走tank流

全攻速=死硬...
反正攻速有上限,一直加個效果亦會遞降....
符文全攻速冇其他野後期仲玩咩?

不過樓上,XI ...
peter016852 發表於 25/12/10 23:05

横扫千军 - 赵信飞速挥舞长枪,对目标造成物理伤害(附加20%目标当前生命值的伤害),同时增加护甲和魔法抗性。
耗蓝:100
等级1:赵信飞速挥舞长枪,对附近目标造成125+ 20%目标当前生命值的物理伤害。并在8秒内增加30护甲和法术抗性。
等级2:赵信飞速挥舞长枪,对附近目标造成250+ 20%目标当前生命值的物理伤害。并在8秒内增加40护甲和法术抗性。
等级3:赵信飞速挥舞长枪,对附近目标造成375+ 20%目标当前生命值的物理伤害。并在8秒内增加50护

全攻速=死硬...

不過樓上,XI ...
peter016852 發表於 25/12/10 23:05

你有無玩過xin架
    xin ult係 phys dmg
    on99

開唔開技都好
最盡都係2.5
2秒出5下攻擊
其實都幾爽

cap at 2.5 with or withing using abilities

回復 8# wl00341512
係2.5 !!
我test左

唔開技2.5 好似
saw 發表於 26/12/10 00:30

開技都係2.5 好似

xin招大技係物理傷

攻速上限係幾多@@?
TxToday 發表於 25/12/10 23:18

唔開技2.5 好似

但係攻速RUNS 對JUNGLE 同前期GUNK有直接影響喎

當然紅色我都支持插物插

全攻速=死硬...

不過樓上,XI ...

攻速上限係幾多@@?

全攻速=死硬...

不過樓上,XIN招ULT唔係打人地現有既血量幾多個%再加魔法偒害既咩?
關ARMPEN咩事....