[疑難雜症] LOL點數

我想問呢lol啲點數係香港邊到有得買!
最好講埋店舖o既詳細資料(地址)同埋價錢!

http://forum.comefromhk.com/view ... &extra=page%3D1

先達同信和都有得賣,其他網上都有,不如考慮本論壇。

評分人數

• 神祐: 熱心回答貢獻度 + 2

我始終係中學生,唔比入咩數架ma,有無d咩地方有得買

咩叫唔比入數???我都係中學生都入過啦 不過唔係買點

先達同信和貴成$40
不如入數買好過._.
再唔係就用信用卡申請paypal去買

我吾想比個ac人幫我入...咁我係咪一定要去先達同信和呀?...7仔有冇嫁??...

其實俾大狗佢地入點,你又可以改番PW....哩個論壇 已經做到 代表到香港LOL, 陰謀論:佢地什至可以 用哩到將來賣下廣告 或 活動 贏小小外快, 佢地 絕唔會因為你個ACC 俾你唱衰 而倒自己米

我始終係中學生,唔比入咩數架ma,有無d咩地方有得買
杰杰飲可樂 發表於 24/12/10 12:15

冇銀行戶口都可以 係存鈔機 (食錢機) 可以入對方戶口之後 俾紙幣入去, 不過冇得找錢 0,0

我吾想比個ac人幫我入...咁我係咪一定要去先達同信和呀?...7仔有冇嫁??...
ροξαννη 發表於 24/12/10 13:38

7仔冇, 如果你有信用卡 / paypal 可以上某d 賣game野既網買

7仔冇, 如果你有信用卡 / paypal 可以上某d 賣game野既網買
神祐 發表於 24/12/10 19:41

7仔有
不過要美國7仔

評分人數

• 神祐: ok you win! 私人俾1分你XD~人氣度 + 1

先達同信和係邊到有架(小弟無知,請見諒),有無d近上水同fanling架)有同無都講下邊到有呀(最好詳細地趾)
please

maps.google.com

好想買lol點數,但我唔係好識法先達同信和

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

先達同信和o係旺角,你去到旺角問人就知..

炮台山有一間 2000fun 入面有得買

7仔有
不過要美國7仔
tsuijacky 發表於 25/12/10 03:44

The 7-11 in Canada also has it too

回復 17# wongkc987

wtf?!
which 7-11 and where?
i am gonna go and have a look.
fking awesome

九龍灣牛頭角道77號淘大商埸二期二樓S106號鋪 有得買 全部係個game到paypal既價錢都有, 不過要比ac間鋪頭佢幫你入, 我記得就10蚊美金同25蚊美金就可以自己入~ 藍田滙景商埸都有得買 不過個到得自己入果2種10美金同25美金(HK$12x/$288)

炮台山有一間 2000fun 入面有得買
hihihi181881 發表於 14/1/11 19:49

2000FUN北角旗艦(柏麗廣埸51號B-C地鋪.近炮台山地鐵站),淘大個間係2000FUN既FUN店~